Главная Новини

ТМ IRON ANGEL це «Вибір України 2017»

Опубликовал: Гість 25.04.2024
Рейтингова програма «Вибір України» після маркетингового дослідження, номінувала ТМ IRON ANGEL на нагороду «Вибір України 2017»!

Рейтингова програма «Вибір України 2017» покликана стимулювати підприємства і підприємців, які не тільки дбають про прибутковість власного бізнесу, а й вносять значний вклад в майбутнє нашої держави. Також вона адресована керівникам і всім фахівцям компаній, завдяки плідній роботі яких є змога зміцнити економіку України. Нагорода «Вибір України 2017» — це результат копіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів, партнерів і конкурентів. Також це підтвердження, що підприємство чесно платить податки і відрахування в соціальні та пенсійні фонди, піклується про своїх співробітників, створює робочі місця, впроваджують нові технології і формують новий тип економіки, який ґрунтується не на природних ресурсах, а на професіоналізмі.

Оргкомітет Незалежної Національної бізнес-нагороди «Вибір України» намагається провести як найбільш чіткіший статистичний аналіз практично усіх представлених на ринку компаній, подавши на розгляд в дослідженнях 30-50, а то і більше номінантів в одній конкретній, чітко сформульованої номінації «Вибір України 2017».

TM IRON ANGEL пропонує:
грунтофрези, генератори, мотопомпи, мотокоси, газонокосарки, бензо- та електричні пили, мотобури, оприскувачі, електричні скарифікатори, снегоуборщики, висоторізи, подрібнювачі, повітродувки, моторне мастило.
Висока якість генераторів та мотопомп дає можливість впровадити гарантію два роки.

Перемога ТМ IRON ANGEL у номінації «Вибір України 2017» свідчить про наполегливу працю інженерів та фахівців торгівельної марки.

IRON ANGEL - заведи свого ангела!

Більше інформації Ви можете знайти на сайті: www.iron-angel.ua , на сторінке соціальної мережі Фейсбук.

 

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.