Главная Новини

Основні переваги інверторних генераторів IRON ANGEL

Опубликовал: Гість 27.04.2024
1. Паливна ефективність

Однією з найбільших переваг використання інверторного генератора і те, що він дуже економічний проти звичайним. Такий генератор використовує 3-ступінчасту генерацію енергії, тому йому не потрібно працювати з постійною швидкістю 3600 об/хв. Його вдосконалений механізм регулює швидкість двигуна в залежності від навантаження, тому витрати палива значно знижені. Згідно з дослідженнями - інверторні генератори приблизно на 40% економічніші, чим не інверторні.

2. Менше шуму

Шум виробляється генератором в основному через згоряння палива в двигуні та обертання механічних частин. На відміну від простого генератора, інверторний регулює швидкість двигуна відповідно до вимог навантаження. Таким чином, якщо не використовувати інверторний генератор з повним навантаженням, виходить менше шуму в порівнянні зі звичайним генератором. Також генератор з інвертером оснащений спеціальними глушниками та технологією шумоподавлення, яка ще більше знижує рівень шуму.

3. "Чиста" електрика

Більшість людей вибирають інверторний генератор тільки через його чисту вихідну потужність, яка виробляється в три етапи. В першу чергу, генератор виробляє потужність змінного струму, потім перетворює її на потужність постійного струму, а потім знову перетворює на потужність змінного. У цьому процесі модифікована синусоїда перетворюється на "чисту", а також зменшується THD (третє гармонійне спотворення).

Типовий інверторний генератор виробляє чисту потужність менше 3-4% THD, щоб легко запускати будь-які електронні пристрої. Енергія з високим коефіцієнтом нелінійних спотворень може спричинити нагрівання пристрою та скоротити термін його служби.

Крім того, інверторний генератор дає чисту синусоїду, тоді як звичайний генератор дає модифіковану синусоїду. Модифіковані синусоїдальні хвилі нагрівають електроприлади, відповідно, термін їх служби зменшується.

4. Портативність

Інверторні генератори не призначені для виробництва великої потужності, тому розроблені з урахуванням їхньої портативності, зі зменшеним паливним баком, і більшість з них легкі та зручні для перенесення. Іншими словами, інверторні генератори дуже портативні, проте є і деякі винятки - у міру збільшення вихідної потужності генератора розмір і вага також збільшуватимуться.

5. Паралельні можливості

Однією з найбільших переваг використання інверторного генератора є його паралельна робота. Використовуючи цю можливість можна підключити два генератори паралельно та отримати більш високу вихідну потужність. Ця перевага усуває необхідність використання одного важкого інверторного генератора - натомість можна використовувати два портативні інверторні генератори незалежно один від одного. Однак не всі інверторні генератори підтримують паралельну роботу, тому слід пам'ятати при покупці.

Недоліки інверторного генератора

1. Менш потужний

Внутрішній силовий перетворювач не може працювати з великою потужністю, тому генератори інверторні розраховані на вихідну потужність до 5 кВт.

2. Ціна

Їх ціна вища порівняно з портативними генераторами та двопаливними генераторами.

Тепер, знаючи плюси та мінуси інверторного генератора, можна ухвалити більш виважене рішення про покупку.

Ми вважаємо, що експлуатаційні витрати інверторного генератора при експлуатації в умовно постійному режимі на потужності близької до номінальної будуть приблизно рівні витратам на звичайний генератор малої потужності.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.