Главная Новини

Ґрунтофрез електричний Iron Angel ЕТ1600М

Опубликовал: Гість 28.03.2024
Усі культиватори вважаються незамінним сільськогосподарським інструментом на допомогу дачникам та садівникам. Він настільки унікальний, що його можна використовувати в цілій низці завдань: підгортання, саджанні, оранці, боронуванні, косьбі, викопуванні всіляких коренеплодів. З його допомогою можна навіть полоти. Багатофункціональність культиватора дозволяє заощадити достатньо часу, зробити роботи з землею приємними, зберегти здоров'я тому, хто його використовує. Для невеликих ділянок по території зазвичай використовуються електричні культиватори, так як вони екологічні, безшумні, легкі в роботі і мають невибагливу експлуатацію.

Бензинові культиватори підходять для більш широких територій. Щоб підібрати необхідну модель культиватора, рекомендується звертатися до кваліфікованого фахівця, який завжди зможе підібрати відповідний інструмент.

На українському ринку в лютому 2020 року з'явився такий унікальний культиватор, як Iron Angel ЕТ1600М. Він був представлений професійній публіці на дилерській конференції виробника Iron Angel. Купити електорокультиватор Iron Angel ЕТ1600М було б чудовим рішенням завдяки тому, що він відмінно справляється з розпушуванням ґрунту, перемішуванням добавок, що вносяться в землю (добрива, компосту, торфу).

Культиватор чудово виконує підготовчі роботи з перекопування на ділянці грядок перед майбутньою посадкою, по обробці пріствольного ґрунту, підготовці ґрунту до зимового періоду. Інструмент ні в якому разі не можна експлуатувати на сухому глинистому ґрунті, на кам'янистому ґрунті, не можна перекопувати цілину.

Культиватор Iron Angel ЕТ1600М, який представляє компанія Iron Angel, це підходящий варіант для обробки ґрунту та його аерації. Також його можна використовувати в теплиці за рахунок його компактності, мобільності та маневреності. З ним легко впораються люди похилого віку і тендітні жінки. Його компактні розміри дозволяють при роботі діставатися важкодоступних місць ділянки, які від культиватора вимагають «делікатної роботи».

Модель сподобається тим користувачам, які просто не терплять роботи з бензиновою технікою. До того ж такий інструмент легко керований, не вимагає особливих умов експлуатації, не мажеться, не пахне, має низький рівень шуму. Невеликим його недоліком вважатимуться прихильність до розетки.

На сьогоднішній день цей культиватор є серед світових лідерів. Він має електричний двигун потужністю 1500 Вт, кількість швидкостей одна вперед, частоту обертання фрез до 200 обертів на хвилину. Діаметр фрез становить 23 см, їхня кількість – 6 штук (3×2). Ширина обробки – 40см. Вага невелика 11,5 кг. Зчеплення інструменту, складна рукоятка, редуктор черв'ячний, колесо діаметром – 16см. Артикул інструменту 2001201. Батьківщиною бренду вважається Нідерланди. Країна-виробник – Кітай. Сама компанія Iron Angel добре зарекомендувала себе на світовому ринку.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.