Главная Новини

Подрібнювач Iron Angel ES 2500М

Опубликовал: Гість 20.04.2024
Кожен садівник-аматор, не кажучи вже про професіонала у цій галузі, знає просту істину: щоб сад плодоносив і радував господаря достатком урожаю, за ним потрібен грамотний догляд. Сюди входить не лише побілка дерев, обприскування їхньої крони від шкідників-комах, а й проріджування гілок дерев та кущів та порятунок від сухостою. Однак така корисна справа спричиняє проблему: куди подіти обрізані гілки? Спалити? Вивозити? Складати на купу і таким чином розводити безлад у саду?

А ще додайте гілки, які зламала гроза, вітер, або ті, що не витримали взимку під вагою снігу та впали на землю. Є дуже гарний вихід - подрібнювати гілки, використовуючи їх для приготування компосту, який, як відомо, є добрим добривом. А допоможе Вам у цій справі маленький помічник.

Отже, представляємо до Вашої уваги маленьке диво техніки німецької якості - подрібнювач гілок Iron Angel ES 2500М. Відносячись до побутового класу подрібнювачів, цей апарат з ергономічним дизайном гарантує Вам комфортну та стабільну експлуатацію на садовій ділянці. Оснащений подрібнювач електричним двигуном, потужність якого становить 2500 Ватт при частоті струму 50 Гц та напрузі мережі 230 В.

Оскільки максимальний діаметр гілок не повинен перевищувати 38 мм, призначений апарат для обслуговування садів із молодими деревами, чагарниками та пагонами. Подрібнення гілок забезпечують два поворотні ножі (з горизонтальною системою в конструкції), і підрізний диск, зроблений зі сталі високої якості. Про «серйозність намірів» подрібнювача свідчать двосторонні ножі, що обертаються з великою швидкістю. Щоб зробити роботу оператора максимально зручною, виробники укомплектували Iron Angel ES 2500М великою модернізованою лійкою, ергономічний пристрій якої сприяє безпечній та легкій подачі гілок прямо у подрібнювач.

До того ж, для безпеки роботи оператора було продумано і сконструйовано механізм, що здійснює самотягування гілок і пагонів у робочий вузол, виключивши таким чином нещасні випадки у вигляді попадання руки працівника в апарат. Адже кількість оборотів двигуна, що становить 2950 оборотів за хвилину - справа не жартівлива, але навіть якщо Ви позіхалися, все одно залишитеся цілими і неушкодженими.

Якщо вищезазначені характеристики ще змушують Вас вагатися у прийнятті рішення - купувати наш побутовий помічник Iron Angel ES 2500М чи ні, зверніть увагу і на такий факт, як наявний захист двигуна від перегріву. А те, що корпус зроблений із пластику, вже само по собі свідчить про легкість апарату (всього 11 кг), підняти який під силу навіть людям похилого віку та жінкам. Конструкцією також передбачена зручна рукоятка та підставка, а пересувати подрібнювач допоможуть маленькі коліщатка.

Прекрасні технічні характеристики подрібнювача гілок Iron Angel ES 2500М, найвища європейська якість – переконливі, на наш погляд, аргументи для придбання цього садового інструменту. Він стане Вам незамінним помічником у догляді за садом, а компост, приготовлений за його допомогою, як добрива стане запорукою майбутнього врожаю!

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.