Главная Новини

Очікувана новина версня 2020 року. 28-го вересня ми отримаємо новий колун IRON ANGEL EKS8!

Опубликовал: Гість 29.03.2024
Електромеханічний колун IRON ANGEL EKS8, відноситься до агрегатів інерційного типу (електродвигун розкручує маховик і він передає рух на зубчасту рейку), тобто якщо він не розколов з першого разу, то розколе з другого *.

Дровокол коле швидко, цикл розколу всього 1,5-2 секунди (паспорті, цифра вказана приблизно, що обумовлено щільністю деревини береза або дуб).

Ми вважаємо, що 14-20 кубів дров з щільних порід дерева і 15-30 кубів з берези за зміну в 8-10 годин цілком можливо!

Конструктив дровокола є добре продуманим, ніж колуна має загартування і цементацію і розрахований на весь термін служби колуна.

Колун, досить економічний, що обумовлено конструкцією, так як сила удару колуна забезпечується не зусиллями мотора, а інерцією важких маховиків.

При важких колод, верстат має достатню стійкість.

* Слід розуміти, що неповний розкол колоди, коли береться колода більше 250 мм або більше з сучками і при цьому може не вистачати інерції маховика - не критичний для конструкції. Однак витратним елементом, в цьому випадку є зубчаста рейка. Іншими словами, маховик колуна що буде прагне передати рух на зубчасту рейку (яка при перевантаженні, буде піддана не значного зносу), який буде накопичуватися з кожною великою або сучкастою колодою.

Компанія забезпечує гарантійне і пост гарантійне обслуговування, а також запасні частини.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.