Главная Новини

Культиватор Iron Angel GT 06

Опубликовал: Гість 29.03.2024
Культиватор Iron Angel GT 06 – досить потужний агрегат, розрахований на обробку ділянок середніх та великих величин, площею до 800 кв.м. Практична, легка у користуванні, зручна, високопродуктивна машина допоможе швидко, якісно та ефективно підготувати землю для подальшого її використання, витративши мінімум сил, часу та коштів при цьому. Великі технічні характеристики, гідна якість виробництва та невисока цінова політика нової, але вже отримала довіру з боку покупців, фірми Iron Angel дозволяє забезпечити постійний попит на цю модель серед господарів присадибних ділянок, садівників-аматорів та професіоналів.

Потужний бензиновий двигун фірми Iron Angel типу Е 212 потужністю 7.0 л. та 5 кВт. з повітряним охолодженням та ланцюговим редуктором забезпечує відмінну продуктивність та виконує роботи підвищеної складності на різних ділянках протягом тривалого часу та не перегрівається навіть при дуже високих навантаженнях. Культиватор Iron Angel GT 06 обладнаний двоступінчастою трансмісією (2 передачі вперед, 1 назад) і функцією реверсу, тому забезпечує досить високу маневреність і стійкість, а ручна система запуску забезпечує ще й зручність при експлуатації.

Вага 65кг і потужний двигун дозволяють культиватору Iron Angel GT 06 досягати глибини обробки ґрунту від 15 см. до 32 см, незважаючи на невеликі перешкоди і, затримуючи вже оброблений ґрунт у межах смуги обробки, завдяки захисним дискам, які розташовані з боків культиватора. Наявність 6 гострих фрез з 4 ножами на кожній, які розвивають до 3600 обертів за хвилину, дозволяє обробляти площу шириною від 50 см. до 90 см. дуже швидко та якісно.

Культиватор Iron Angel GT 06 обладнаний зручним кермом, на якому знаходяться прості у використанні важелі керування. А завдяки передньому колесу великого розміру і завзятої ніжки ззаду, ця модель дуже зручна при транспортуванні і стійка при перервах і роботі.

Відмінною та головною особливістю, свого роду, родзинкою культиватора Iron Angel GT 600 є можливість встановлення двох пневмоколіс, діаметр яких – 10 дюймів. Без особливих труднощів ви зможете в лічені хвилини поставити на прилад замість фрез ці колеса і отримати відмінну потужну машину для використання її як тягач.

Завдяки продуманій конструкції та оригінальному дизайну культиватор Iron Angel GT 06 відмінно збалансований, він є універсальною, зручною та простою в управлінні, практичною та комфортною машиною.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.