Главная Новини

Інверторний генератор Iron Angel EG3300I - блекауту немає

Опубликовал: Гість 19.04.2024
Унікальний інверторний бензиновий міні генератор Iron Angel EG3300I застосовується для вироблення електроенергії. З його допомогою можна живити в резервному та аварійному стані електромережі. Генератор має унікальну інверторну технологію, що дозволяє підключати апаратуру, чутливу до перепадів напруги. Короткочасна висока вихідна продуктивність складає 3.3 кВт. Потужність, з якою генератор може працювати тривалий час, становить 3.0 кВт.

Бензиновий генератор укомплектований захисною системою, яка контролює рівень олії у двигуні. Система має фірмове позначення – Oil Alert. Даний агрегат є переносним бензиновим міні генератором з однофазною напругою 220 Вольт. Для теплового захисту від перевантаження та короткого замикання передбачено теплове реле, що сприяє тривалій роботі генератора. Головною характеристикою цієї моделі, що дозволяє заощаджувати, є система ECO. Ця система керує дросельною заслінкою. І в залежності від навантаження і дозволяє заощаджувати бензин.

Правильно підібраний двигун та регулятор потужності дозволяє спокійно, не підвищуючи голоси, розмовляти поблизу працюючого пристрою. Міні електростанція Iron Angel укомплектована декомпресором та стартером, завдяки чому ви легко та швидко зможете завести мотор. А об'єм паливного бака в 7.5 літра та система ECO дозволяють пристрій виробляти електроенергію до 10 годин безперервно. Для подібної продуктивності унікальною є маса пристрою, що становить трохи менше 25 кг. Також пристрій має вихід постійного струму на 12 Вольт. Генератор вироблений та розроблений у Китаю. максимальний рівень шуму при роботі генератора на відстані 7 метрів буде нижчим за 64 дБА.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.