Главная Новини

Сервісний центр в місті Запоріжжя

Опубликовал: Гість 03.05.2024
Сервісний центр ТОВ фірма ДНІПРОКОР, у м. Запоріжжі, продовжує роботу з ремонту техніки та продажу запчастин з 24.03.22. Режим роботи з 10:00 до 15:00. Запитання за тел. 0505596036, 0504562268

Сервісний центр є структурним підрозділом компанії ДНІПРОКОР, яка вже понад 30 років займається імпортом та продажем брендового бензо- та електроінструменту та запасних частин, а також садово-паркового обладнання та його сервісним обслуговуванням.

За ці роки ми досягли довіри та поваги серед вимогливих українських споживачів. Сотні товарів, від шлангів до снігоприбиральних машин, які ми доставили нашим клієнтам по всій Україні, досі радують своїх власників завдяки відмінній якості, високій надійності та продуктивності.

За довгий шлях розвитку ми багато чого дізналися про своїх споживачів, зрозуміли їхні бажання та можливості. Завдяки їм ми постійно розвиваємось і не стоїмо на місці. Ми прикладаємо максимум зусиль для того, щоб задовольнити зростаючий попит як наших нових відвідувачів, так і тих, хто вже давно набуває у нас садово-паркової техніки, аксесуарів, витратних матеріалів та запчастин.

Ми безпосередньо працюємо з компаніями, які є офіційними ексклюзивними імпортерами садово-паркової техніки таких всесвітньо відомих брендів як PUBERT, IRON ANGEL та багато інших. Крім того, асортимент запчастин представлений такими популярними серед українських споживачів іменами як: BOSCH, HUSQVARNA, HONDA, KARHER, GARDENA. Завдяки широким складським запасам компанії ДНІПРОКОР ми завжди можемо запропонувати оперативну, швидку доставку товарів своїм клієнтам по всій території України.

Ми можемо запропонувати своїм клієнтам гнучку систему оплати: ви може сплатити товар як за безготівковий, так і за розрахунок готівкою. Для юридичних осіб ми надаємо товар усім необхідним комплектом супровідних документів.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.